Feest in de winkel, 19 en 20 juni, een impressie:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Feest vrijdagmiddag 19 Juni

Het was al dagen spannend. ‘s Morgens hebben we eerst de winkel versierd met de prachtige vlaggetjes die de kinderen van groep 1t/m 6 zo prachtig voor de winkel gekleurd hadden. ‘s Middags vanaf 13.00 uur was het, vanwege het 1-jarig bestaan van Winkel&zo, feest in de winkel. De spanning steeg ten top toen de zanger de winkel in kwam en zijn spullen ging opstellen.

Op het moment dat de zanger, Luc Benistant, zijn eerste tonen liet horen barstte het feest los. Iedereen danste, lachte en zong mee met de bekende nummers die Luc ten gehore bracht. En… niet alleen Luc was als zanger aanwezig maar ook André Hazes bracht nog de nodige nummers ten gehore.

Wat het tot een compleet feest maakte was dat verschillende ouderen uit Everdingen en omgeving én de burgemeester zich aansloten bij het feestgedruis.

Luc, bedankt!

Zaterdag. Opening dorpsplein en 1-jarig bestaan

Het dorpsplein werd officieel geopend en ….. Winkel & zo bestaat alweer 1 jaar. Best een bijzondere dag die we niet zomaar voorbij wilden laten gaan. Om 11 uur werden het plein en het feest officieel geopend. Emma van Buren prikte een enorme ballon met confetti kapot en daarmee ging een gezellige dag van start. Kinderen konden naar hartenlust circusacts oefenen onder leiding van een deskundige circusdocent Sara. Het springkussen (gesponsord door Lamotec) was zoals altijd populair onder alle kinderen. Wie wilde, kon een mooie ballonnencreatie krijgen van Marjan Belter en Frank de Kleer gaf het geheel met zijn muziek en goocheltrucs een extra zomers en feestelijk tintje. Iedereen die heeft bijgedragen aan de beide feesten, heel hartelijk bedankt!